2 Haziran 2012 Cumartesi

Dalgalı tığ işi uzun ilmek yapılışı

İşte birkaçı 
açık çalışma şekilleri yapılan, uzun döngüler ile, kancalar ve çubuklar ve çizgiler. Uzamış açık döngüler hayalet ve örgü diğer basit teknikler yendi, hassas bir geçiş kullanarak döngüler geçerken, uzun döngüler yüksekliği deneme, sen dantel desen çeşitli yapmasına izin verin.
Uzun döngüler ile ajur örgü deseni
Bu rappotr desen verilen dikiş zinciri yazın, 9 STS + 1. olduğunu. Zincirinin her döngünün başından itibaren demiryolu (çizgi) koyarak, uzun döngü çekin.

Her uzun döngü içinde adaptörü bağlantı noktası numarası Kravat barlarda.Bazen, hemen birlikte beş uzun döngüler Örgü şemasına uygun olarak ve birlikte üç uzun döngüler bir satır başında ve sonunda.
Programı desen örgü:
Yani, birlikte Örgü üç uzun döngüler başında planı izleyen: dize hattı için çalışan, 3 menteşeler için kanca girmek çalışan iplik yakala, iplik ve bağlantı örme ilk sütun kapmak kez daha döngü çekin.

Sonraki Örgü 3 her döngüde sütun bağlamak. 4 dikiş boru döngü uzun kemerli bir ara verin.
Ayrıca, baş kravat sütun ve tekrar 3 bağlayan hemen sonra beş uzun döngüler, her döngüde * 3 kolon birleşim Örgü deseni izleyerek. her döngüde sütun 4 sıcaklık kemerli. döngüler.

Uzun dantel döngüler ilk satırına bitirdikten sonra, ilk olarak ikinci serisi ve Kilitleme Beraberlik sayısı için döngüler çekin.
Uzun döngüler bir geçiş paterni ile Kanca
Özgün bir model döngüler örtüşen basit bir yöntem oluşturur. Uzun boru döngüler ile, örme sonraki 4 STS bar bağlayan ilk dört uzun döngüler atlayın.Sonra sırayla eksik veya örme döngüler ve onları örmek için döngü çekin.Eğer çubuklar sc bağlanmak yerine bağdaştırıcı bir dizi örme olabilir.
Uzun döngüler üzerine Dalgalı ajur desen
Devamsızlık Bu desen bağlantı çubukları yerine örme uzun döngüler oluşturmak ve kemerler, uzun döngüler bir bölünme için 6 dikiş çemberleme yapılır.
Programı desen örgü:
Bu desen örme sütun bağlayan döngünün çekin bir yolu kullanıldığında, bir döngü temel birkaç döngüler çekilebilir böylece. Bunu yapmak için, döngü kanca tabanına girmek çalışan iplik kapmak ve basit bir döngü çekin, bir kez daha çalışma iplik kapmak ve bir önceki örme, uzun döngü çekin. Tabanının aynı döngü içine kanca tekrar girin ve yukarıda açıklanan işlemleri tekrarlamak, başka bir döngü çekin: Ayrıca, gerekirse ikinci döngü çekin.
(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz