2 Haziran 2012 Cumartesi

Fıstıklı şal yapımı

İlk olarak, tip 5 sıcaklığında bir zincir. menteşeler ve halka kilitleyin. Bu halka vyvyazyvayte itibaren tizler ile 4 sütun 4 grup, 2 vozd.petlyami ayrılmış.Sütunlar, Örgü 3 sıcaklık son grup bitirdikten sonra. Bir döngü ve geri kazanım üçlü ile 4 sütun 2 vozd.petel 2 gruplarının birinci kemer tie. Bundan başka, her açılar 4 sütun 2 grupları örme vardır. Örgü örgü düzeni.
Yaprakları merkezine ikinci sıra sütunların alt lob provyazyvayutsya dört muhteşem grubun ön sırada iki sıra yapılan çiçek deseni üst 2 muhteşem sütun örme edilir.
2 grup, 2 sıcaklık çalışan sütun 3. satırda. Loop, s. s / n, ilk çiçek örme başlar.Döngü Çekme, yapmak yo, bir kez daha konu kapmak ve döngü çekin, böylece 4-5 kez tekrarlayın. Sonra muhteşem bir sütun sabitleme değil, bir iplik ve örme tüm yo kapmak.
İkinci örgü yemyeşil sütun için yo kanca kapmak ve çalışan iplik ilk döngü çekin, 4-5 kez tekrarlayın yana, bir önceki satırın bir sütunda kanca girmek yok. Ardından önceki görkemli sütun için kanca bir döngü bırakarak, tüm STS görkemli sütun kaynaşmak.
Tığ muhteşem bir üçüncü sütun yo mı, bir önceki satır ile aşağıdaki sütun kanca girin ve döngü çekin.
Muhteşem bir üçüncü sütun Örgü, kanca 3 döngüler olduğunu. Çalışan iplik tut ve 4. sütun için tüm 3 döngüler üzerinden bir döngü çekin gür olduğunu.Sonra yo yapmak ve örme tüm 3 döngüler döngü çekin, böylece, 4.5 döngü çekin tüm uzun döngü örme çalışma iplik kapmak ve muhteşem bir sütun sabitlemek, bir döngü anten yapmak.
Sonraki Sanat aşağıdaki dizi düzeni provyazyvaya bağlayın. düşük Görkemli sütunu, 2 sıcaklık üstten S / N. döngü, bir sonraki sütun ve görkemli sütun sonraki grup örme yemyeşil çekme döngünün başına Art s / n.
Sütun önceki görkemli sütun merkezine örgü desen eleman çiçek provyazyvaya iki muhteşem sütun terbiye aşağıdaki dizi.
Her ryazhu bir çiçek ekleme yapmak ve eşarp istediğiniz boyuta ulaşıncaya kadar örgü devam edin.
Programı bir eşarp için desen örgü veya çaldı:

YETKİ

Şifre: Unuttum?

(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz