2 Haziran 2012 Cumartesi

Tığ işi uzun ilmek nasıl yapılır

Öncelikle, zincir dikiş istenilen uzunluğa çevirin. Havadan son deliği döngü çekin ve çizgiyi takabilirsiniz.Ardından, zinciri bir sonraki st start kanca girmek çalışan iplik yakala, bir sonraki döngü çekin ve hat üzerine koydu.Böylece zincir döngünün ilk çekme her döngü tutmak ve hat üzerine koydu.piko son sonunda asansör hattının yüksekliği dikiş bir zincir bağla.
Sonra, iş açmak hattından menteşeleri kaldırmak ve genişletilmiş döngüler koşum başlar. Bunu yapmak için, kanca uzun bir döngü içine girmek, böylece bağlantı sütunu yerine, çalışma iplik ve örme bir zaman halkası ve kanca genişletilmiş bir döngü yakala. Yani serinin sonuna kadar boru tekrarlayın.
Eğer ilk satır uzun döngüler ipe bitirdiğinizde, işe çevirmek ve uzun döngüler ikinci serisi için döngü çekin. İlk döngü Çekme, hat üzerine koydu.Sonra önceki satır bağlama döngünün sonraki st kanca girip, bir işçi iplik alarak, yeni bir döngü çekin.
Yani döngü çekin ve sona erdirmek için satırında bunları bırakmaya devam etmektedir.yanı sıra önceki gibi bir dizi sonunda, satırın yüksekliği için dikiş zinciri yapın.Sonra, iş açmak hattından menteşeleri çıkarın ve ön sırada bağlayıcı döngüler kullanmaya başlayabilirsiniz.Sonra örme ikinci sırada tekrar devam ediyor.Bu model örgü kazaklar, elbiseler, damga, bir eşarp veya çaldığı için
(click picture to enlarge) resimlerin üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz